ROLAND KITS FÖR TD-50 SERIEN, FINJUSTERADE AV DRIVNA TRUMMISAR - GRATIS NERLADDNING

Den senaste modulen TD-50 V-Drums är oerhört kraftfull och innehåller helt nya högkvalitativa ljud, ett avancerat V-Edit redigeringssystem och en mängd ljudverktyg såsom EQ, transient designer och dedikerad effektsektion - allt för att trumslagaren skall kunna skapa det perfekta trumljudet.

TD-50s preset trumset finns som en utgångspunkt och kan redigeras i minsta detalj. Tack vare detta är varje preset trumset goda exempel på vad man kan göra med de interna ljuden i TD-50.

Vi vet att vissa trummisar vill ha en produkt de kan använda direkt de packat upp den. Kraftfulla och dynamiska trumset som finjusterats av proffs och som går att spela på direkt utan att behöva fördjupa sig i ett redigeringssytem.

Så vi bad Rolands ledande V-Drums artister - Michael Schack, Craig Blundell och Dirk Brand - och några av Rolands duktigaste produktspecialister inom trumprodukter att finjustera 15 av TD-50s preset trumset och även att skräddarsy några egna.

Dessa trumset är nu tillgängliga för alla ägare av ett TD-50 trumset som vill börja spela direkt. Ladda ner trumseten gratis, installera dem (bara backup-filen eller installera varje trumset individuellt) och börja spela.

* Om du gör en ‘factory reset’ av TD-50-modulen, kommer alla "artist" trumset att raderas. Du kan då gratis ladda ner dem och installera dem igen när som helst

** För att behålla de inställningar du själv har gjort, försäkra dig om att göra en back-up av dina inställningar och/eller trumset prestets till ett SD kort i TD-50-modulen. Gör detta innan du installerar nya trumset/kit